School &Co

Inschrijvingen

Enkel mogelijk via onze online inschrijvingsformulieren (max. 20 evenementen/inschrijving).

Je kan hierboven de formulieren binnenkort raadplegen en invullen. Doorsturen kan pas stipt op de bovenstaande tijdstippen. Klik niet op je rechtermuisknop of het scrollwieltje van je computermuis tijdens je bestelling om haperingen te voorkomen.

Vragen of opmerkingen? Antwoord dan op de e-mail met je inschrijvingsinfo. Deze komt automatisch terecht bij schoolenco@aalst.be.

Opgelet:
Voor avondvoorstellingen en de Theaterbox gelden andere inschrijvingsvoorwaarden.
Voor rondleidingen in De Werf, neem contact op met Christophe Roeland (educatief medewerker) via schoolenco@aalst.be.

Vraag de schoolbrochure aan of bekijk ze hier online:

School & Co-brochure 2019-20

Hou rekening met het volgende:

De inschrijvingen:

 • verwerken we in volgorde van ontvangst vanaf de exacte inschrijvingsdata en -uren. Wacht dus niet te lang met inschrijven. We aanvaarden geen inschrijvingen die ons bereiken vóór de opgegeven data.
 • zorg ervoor dat je webbrowser up-to-date is. Google Chrome en Mozilla Firefox werken vaak vlotter dan Internet Explorer.
 • bij de laatste stap zie je een verzendknop. Deze werkt pas op het moment dat de inschrijvingen starten.
 • je ontvangt een e-mail voor het ontvangen van je inschrijving. Dit is nog geen bevestiging van je plaatsen!
 • het duurt enkele dagen voordat we alles hebben gecontroleerd. Pas dan krijg je via e-mail een definitieve bevestiging van je plaatsen of een mededeling dat de zaal volzet is. Indien mogelijk stellen we alternatieven voor.
 • om artistieke of pedagogische redenen leggen de gezelschappen meestal een publieksbeperking op. Een voorstelling kan wel degelijk uitverkocht zijn, ook al zit de zaal niet vol.

Wijziging leerlingenaantal:

 • wijzigt na de inschrijving het leerlingenaantal, breng ons dan daarvan zo snel mogelijk op de hoogte via schoolenco@aalst.be.
 • bij gewettigde afwezigheid door ziekte hoeven leerlingen niet te betalen, voor zover het aantal afwezigen redelijk blijft. Als het aantal onbezette plaatsen echter meer dan 10% van de gereserveerde plaatsen bedraagt, wordt toch 90% van het totaal aantal voorbehouden zitjes aangerekend.
 • begeleidende leerkrachten hebben bij schoolvoorstellingen, mits reservatie, gratis toegang.

Annuleren

 • is niet meer mogelijk na onze bevestiging
 • kan je toch niet komen, dan ontvang je toch een factuur voor de gereserveerde plaatsen. Reden hiervoor is dat het voor ons quasi onmogelijk is om weggevallen groepen in de loop van het schooljaar te vervangen.
 • heel zelden moeten we - om redenen buiten onze wil (ziekte van een acteur, een technisch probleem…) - een voorstelling afgelasten. We verwittigen je dan zo snel mogelijk. Eventuele onkosten (bv. busvervoer) kunnen onmogelijk op De Werf verhaald worden.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics