Praktische info

Toegankelijkheid

Rolstoelgebruikers

De Werf voorziet twee rolstoelplaatsen met goede zichtbaarheid voor voorstellingen georganiseerd door De Werf. Rolstoelgebruikers (en hun begeleiders) die een abonnement of losse tickets wensen aan te kopen kunnen niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch (053 72 38 11) of aan de balie van De Werf en dit vanaf de start van de abonnementen- en losse ticketverkoop.

Bij voorstellingen op andere locaties staat bij de evenementspagina of de locatie toegankelijk is.

Slechthorenden

De benedenzaal van de schouwburg is uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. 
Hoorapparaten met een T-stand hebben automatisch ontvangst. Hiervoor dien je de T-stand te laten activeren bij de audioloog. Voor slechthorenden zonder hoorapparaat (of zonder T-stand) liggen een aantal ontvangers gratis ter beschikking aan de balie.

Gratis oordopjes

De Werf draagt zorg voor je gehoor: vraag naar je gratis oordopjes aan de balie en aan de ingang van de schouwburg!
i.s.m. 't Oorhuis Aalst

Leeftijdsgrens bij familie- en circusvoorstellingen

Theatermakers kunnen goed inschatten hoe toegankelijk hun voorstelling is. We raden ouders aan om rekening te houden met de leeftijdsgrenzen, in het belang van de kijkervaring van hun kinderen. 

Bekijk het zaalplan van de schouwburg.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics