De Dansketting in Aalst

DANSKETTING baant zich op zaterdag 28 april een weg door Aalst.
Samen met jou! Je hoeft alleen maar zin hebben om te dansen en minstens twaalf jaar te zijn.

De Dansketting in Aalst (foto: Danspunt) De Dansketting in Aalst (foto: Danspunt)

‘Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, begeleid door lokaal muzikaal talent. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen…’

Op Dag van de Dans (zaterdag 28 april 2018) nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan De Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op. In Aalst slaan de stad, Kunstoevers, Cultuurcentrum De Werf, vzw De LuchtBrug en danscompagnie Francine De Veylder de handen in elkaar om zich samen met de inwoners al dansend een weg te banen doorheen de stad.

Danscompagnie Francine De Veylder zorgt ervoor dat alle deelnemers de choreografie onder de knie krijgen.

Wil jij als vereniging, individu, gezin, buurtcomité, vriendengroep… gratis meedoen met de Dansketting tijdens Kunstoevers? Stuur dan een mailtje naar cultuur@aalst.be met als onderwerp DANSKETTING. De enige voorwaarden om deel te nemen, zijn goesting hebben om te dansen en minstens 12 jaar oud zijn.

Praktisch:

  • Aanleren choreografie: zaterdag 28 april van 14 tot 15u op het Werfplein.
  • 15 uur: start ketting met vertrek en aankomst op Werfplein en traject (+/- 1300 meter) langs beide Denderoevers.
  • Verzamelen op het Werfplein vanaf 13u30

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics