CultuurNet onthult nieuwe naam in De Werf

CultuurNet Vlaanderen en CJP fusioneren hun kennis en krachten, en vormen samen 'publiq'. Dat onthulden de twee overkoepelende cultuurorganisaties vandaag onder ons dak tijdens UiTforum XL, dé jaarlijkse bijeenkomst voor werkenden binnen de culturele sector van Vlaanderen en Brussel. 

CultuurNet onthult nieuwe naam in De Werf CultuurNet onthult nieuwe naam in De Werf

De bijeenkomst ging niet toevallig door in De Werf. We bestaan dit seizoen 30 jaar, en daarenboven werd het spaarsysteem van CultuurNet, de UiTpas, 5 jaar geleden in regio Aalst gelanceerd. Na speeches van de leidinggevenden van CultuurNet Vlaanderen en CJP, lanceerden ze samen met minister van cultuur Sven Gatz hun nieuwe, overkoepelende naam én logo: 'publiq'. Daarna gaf de minister inkijk in zijn visie over cultuur. Aansluitend konden de cultuurprofessionals de hele dag lezingen en best practices uit de sector bezoeken en delen. 

Ontdek de website van het kersverse 'publiq'.

 

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics