6 voorstellingen Theaterfestival binnenkort in De Werf

Het TheaterFestival toont de komende 10 dagen het beste wat Vlaanderen, Brussel en Nederland te bieden hebben op het podium. En daar zitten maar liefst 6 voorstellingen bij die ook in onze zalen staan! Met gepaste trots stellen we ze hieronder aan jou voor.

6 voorstellingen De Werf geselecteerd voor Theaterfestival 6 voorstellingen De Werf geselecteerd voor Theaterfestival

De selectie voor het TheaterFestival werd gemaakt door een jury van theaterexperts: recensenten Johan Thielemans, Charlotte De Somviele, Wouter Hillaert, Liv Laveyne, Marijn Lems, Pieter 'T Jonck en Els Van Steenberghe, dansprogrammator Samme Raeymaekers en docent Karel Vanhaesebrouck. 

Op de affiche, en binnenkort in jouw favoriete cultuurcentrum:

Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi & Cesar Janssens / KVS - Malcolm X (wo 27 sep)
Een meertalig theaterconcert rond het leven en de overtuigingen van Malcolm X. Think urban art en verwacht je aan slam poetry en hiphop. Een magistrale must-see voorstelling met leden van Brussels Jazz Orchestra!

Maxim Storms & Lobke Leirens - Another one (za 7 okt)
Een oud burgerlijk echtpaar verliest zich in masochistische rituelen. Dit kan tot hilarisch maar schrijnend gedrag leiden. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. De Standaard noemde Maxim Storms de Charlie Chaplin van onze tijd. Help deze jonge theatermaker mee ontdekken! 

Salva Sanchis - Radical Light (vr 27 okt)
‘Radical Light’ is een energieke choreografie waarbij compromisloze dans en  geluid tegen 120 beats per minuut met elkaar flirten. Het is rechtuit dans, gelaagd en onversneden. Minimale techno met experimentele elektronica resulteert in een mooi pointillistisch, ritmisch, aanstekelijk klankenpalet.
Met gratis inleiding door Karlien De Savoye!

Dounia Mahammed - Salut Copain (za 24 mrt)
Een voorstelling over het zelf en het andere. Over zoeken naar verbinding tussen de dingen. Over samenzijn of samen niet- zijn. Over vrolijke, wilde, vragende, bange, korte en langere gedachten.
Ook beschikbaar als combiticket met de voorstelling van Robbert&Frank Frank&Robbert / CAMPO, én met gratis inleiding door Els Van Steenberghe!
 

Daarnaast werden ook 2 voorstellingen geselecteerd die vorig seizoen bij ons te bewonderen waren:

  • Milo Rau / IIPM / CAMPO - Five Easy Pieces
  • Risjaar Drei - Olympique Dramatique

Gerelateerde events

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics