Het nieuwe seizoen staat online!

Eindelijk is de dag daar! Bekijk seizoen 2017-2018 hier. Tijd om verlanglijstjes te maken! We wensen jullie alvast veel succes, want kiezen zal niet gemakkelijk zijn. 

Doorblader je liever online de brochure? Klik dan hier!

Het nieuwe seizoen staat online! Het nieuwe seizoen staat online!

We beginnen met een exclusieve circusvoorstelling: Company 2 speelt ‘Scotch & Soda’ - in België alleen in Aalst te zien - op vrijdag 22 september.

Er zijn vele internationale toppers: waaronder de Spaanse topchoreograaf Salva Sanchis, het Britse jaren 80-fenomeen Paul Young, die andere Brit Albert Hammond die wereldwijd meer dan 360 miljoen albums verkocht; onze landgenote Anne Teresa De Keersmaeker die net in Charlie Magazine uitgeroepen werd tot de tweede meest invloedrijke Belg ter wereld; in De Werf hebben we geen last van de Brexit, want ook The London Quartet steekt nog eens het kanaal over. Dit keer met een kerstconcert; Jan Jaap van der Wal vertoeft liever in ons land dan in thuisland Nederland; ook het circus is weer van een bijzonder hoog niveau met de Canadezen van Machine de Cirque en het Australische Strut & Fret; en bijzondere aandacht gaat naar de energieke zangers (73-90 jaar) van het Amerikaanse hitkoor Young @ heart;

Premières: William F. Souffreau stelt zijn album 'Tobacco Fields' voor; Xander De Rycke houdt het voor bekeken; Het WOLK verblijdt onze 8-plussers met ‘Vogelnest’; Piv Huvluv brengt zijn nieuwe comedyshow mét achteraf een dj-set op de foyer; het kamerorkest van Lieven Tavernier brengt Neeka en Mich Walschaerts mee; onze vrienden van Die Verdammte Spielerei gaan op zoek naar de charme van de nacht; Vlaanderens eerste extreemrechtse comedian Han solo viert zijn jubileum (zie hieronder) met een première in De Werf; en David Galle bewijst zijn vakmanschap in 'Erover'.

En jubilea: De Werf bestaat dertig jaar, maar ook deze gezelschappen vieren feest: Johan Verminnen is 65 jaar en staat al 48 jaar op de planken; 4Hoog houdt na 20 jaar een koninklijk festival voor groot en klein op de Kunstendag voor kinderen; Tom Lanoye herhaalt na 20 jaar zijn huzarenstuk ‘Ten Oorlog’, maar dan in zijn eentje (wat ons nog straffer lijkt); ook Piv Huvluv staat 20 jaar op de planken (zie hierboven); ‘Carmen vs Carmen' is Ibérica de Danza’s manier om haar 20-jarig bestaan te vieren; het is dertig jaar geleden dat Clouseau voor het eerst ‘Brandweer’ zong; ook het Ierse Anúna betovert al dertig jaar met haar engelengezang; Vlaanderens eerste extreemrechtse comedian Han solo doet ook alweer tien jaar zijn ding;

Afsluiten doen we in stijl met Toneelhuis / FC Bergman op zaterdag 9 juni 2018. We gaan samen met de bus naar Gent om hun experimentele en bijwijlen hilarische satire op het kapitalisme te zien: ‘JR’!

PS. En wie wat last heeft om dit geweldige aanbod te onthouden, kan altijd naar de lezing over dementie van Christine Van Broeckhoven komen ;-)

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics