Uitverkocht? Wachtrijen en extra tickets

De Werf seizoen 2017-2018 - Vergeet de wachtrij niet (foto: Thinkstock) De Werf seizoen 2017-2018 - Vergeet de wachtrij niet (foto: Thinkstock)

> het is mogelijk dat er nog enkele tickets vrijkomen voor uitverkochte voorstellingen als de betaling van gereserveerde tickets niet op tijd gebeurt. In dat geval komen deze voorstellingen opnieuw onder "bijna uitverkocht" te staan.

> bij veel uitverkochte voorstellingen in de schouwburg is het mogelijk dat er nog enkele plaatsen met minder goede zichtbaarheid beschikbaar zijn. Deze verkopen we daarom als 'rang 2' aan 50% van de normale prijs. 

> bij uitverkochte voorstellingen kan je gebruik maken van de wachtrij. Indien er plaatsen vrijkomen, contacteren we de personen die zich ingeschreven hebben voor die voorstelling.

Laatste update: wo 28 jun, 11:45

> Uitverkocht:

> Laatste tickets:

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics